Nieuwsbrief 2016, editie 5

Nieuwsbrief 2016, editie 6
20 mei 2016

Nieuwsbrief 2016, editie 5

12-15-1
Beste sympathisanten,

Met deze nieuwsbrief willen we een oproep doen naar nieuwe vrijwilligers die interesse hebben om aan het project mee te werken. Zoals jullie weten is Charisas nu definitief van start gegaan en hebben we de eerste gasten al over de vloer gehad. Met het oog op een stijgende kamerbezetting en toenemende activiteiten willen we dan ook de vrijwilligerswerking verder op punt zetten. We nodigen dan hierbij ook iedereen die interesse heeft hartelijk uit op onze volgende vrijwilligersvergadering.

Alle info ivm de vrijwilligerswerking is te vinden op onderstaande link.
http://www.charisas.be/ons-team/vrijwilligers/.

Ondertussen hebben we al een tuinverantwoordelijke en klusjesman wat niet wil zeggen dat we geen klussers of mensen met groene vingers meer kunnen gebruiken! Momenteel hebben we vooral een tekort aan Pastorale helpers en vaste begeleiders.
Indien je interesse hebt om mee te werken dan zou het fijn zijn als je al een ingevulde inlichtingenfiche aan ons kan overmaken.
http://www.charisas.be/wp-content/uploads/2015/09/Inlichtingenfiche-vrijwilliger.pdf.

De vergadering zal doorgaan op vrijdag 29 April om 1900 Hr op de boerderij, Werchtersesteenweg 179, Betekom. Op deze vergadering zullen we de werking van de vrijwilligers binnen de verschillende sectoren extra toelichten en samen bekijken wat dat voor ieder kan betekenen. Je kan er ook terecht met alle vragen ivm jouw medewerking.

We hopen velen van jullie daar te ontmoeten om elkaar beter te leren kennen en om de weg te banen naar een vlotte en deugddoende samenwerking. Graag een seintje indien we je mogen verwelkomen op de vergadering.

Met de beste groeten van het team Charisas en alvast bedankt voor jullie inzet, Mia, Gerda, Gilbert, Huguette en Joseph.

Psalm 121:5 “De HEERE is uw Bewaarder, de HEERE is uw schaduw aan uw rechterhand.”

Comments are closed.